Skip to main content

Rukan Taksi ja Huoltopalvelu Oy
Rukan Taksi ja Huoltopalvelu Oy on taksi- ja linja-autoliikennettä sekä mökkihuoltoa tarjoava yritys. Taksi- ja linja-autoliikenne ovat molemmat luvanvaraista liikennettä. Aputoiminimenä käytämme Rukan Taksipalvelua.

Tarjottavat liikennepalvelut
Rukan taksipalvelu tarjoaa taksipalveluita Kuusamon ja Rukan alueella. Tilausajoa busseilla suoritetaan ympäri Suomea sekä Pohjoismaissa ja Venäjällä. Aikataulun mukaista joukkoliikennettä harjoitamme Kuusamossa, Kemijärvellä, Savukoskella sekä Rovanimellä. Taksit päivystävät 24h numerossa 08 868 1222. Lisäksi ajamme Kuusamon Kaupungin tilaamia koululaisajoja.

Palveluista sekä niiden muutoksista ja peruutuksista tiedottaminen
Aikataulun mukaisten linjojen muutoksista tiedot löytyy matkahuollon sivuilta www.matkahuolto.fi. Tietoa myös puhelimitse 24h numerosta 08 8681 222.

Hinnat ja niiden määräytymisperusteet / maksutavat
Käytössämme ovat kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä matkahuollon myymät liput. Myös käteinen käy. Taksien ja aikataulun mukaisen joukkoliikenteen hinnastot löytyvät sivuiltamme www.rukataksi.fi. Tilausajoista voi jättää tarjouspyynnön ositteeseen saapunki@rukataksi.fi.

Käytössä olevat ajoneuvot
Käytössämme on 1+4 ja 1+8 paikkaisia takseja. Tilausajoja ajamme 9-58 paikkaisilla busseilla. Erilleen tilaamalla saa käyttöön joko invataksin tai bussin jossa on pyörätuolivarustus. Linjavuoroilla ei ole matalalattia tai esteettömiä autoja. Kuljettajat avustavat tarvittaessa autoon ja pois sekä matkatavaroiden kantamisessa.

Asiakastyytyväisyyden mittaaminen
Palautettava voi antaa sivuillamme www.rukataksi.fi

Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimuksen purku ja vahingonkorvaukset
Käsittelemme kaikki meille tulleet asiakaspalautteet mahdollisimman nopeasti ja tapauskohtaisesti. Särkyneistä tai hukkaan menneistä matkatavaroista tulee ilmoittaa mahdollisimman nopeasti kuljettajalle tai numeroon 08 8681 222. Kaikenlaisen palautteen voi antaa sähköpostiimme saapunki(at)rukataksi.fi tai soittamalla päivystysnumeroomme 08 8681 222.

Vammaisten ja liikuntarajoitteisten käytettävissä olevat palvelut, heidän avustaminen, siitä tiedottaminen sekä muu eri väestöryhmien tarpeiden huomioon ottaminen
Käytössämme on 1 invataksi, 1 esteetöntaksi ja 1 bussi jossa on 1 pyörätuolipaikka + 10 muuta matkustajaa. Lisäksi suoritamme takseilla paarikuljetuksia. Erilleen tilaamalla saa autoon lasten turvaistuimen, linjavuoroilla ei ole käytössä turvaistuimia. Kuljettajamme avustavat matkustajia erilaisissa tarpeissa.

Lisätietoja saa numerosta 06000 4141